Meraba adim atiye 16 yasindayim genellikle gulunce kalbimde siddetli bir agri oluryor.Sonrasinda duzenli nefes alip verdikten sonra geciyor. Kotu birsey olacagindan korkuyorum.Bunun nedenini ogrenmek istiyorum. Simdiden tesekkur ederim
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 Pazartesi
Merhaba atiye, kalp ağrısı ciddiye alınması gereken bir durum olabilir. Ancak, gülme sırasında oluşan ve düzenli nefes alıp verdikten sonra geçen ağrılar genellikle kaslarla veya kaburga kemikleriyle ilgili olabilir. Yine de, kesin bir teşhis koymak için bir doktora danışman önemli. Sağlık profesyonelleri senin belirtilerini değerlendirip uygun testleri yaparak doğru teşhisi koyabilirler. Bu şekilde endişelerin daha net bir şekilde giderilebilir. Geçmiş olsun.
atiye
20 Nisan 2024 CumartesiMeraba adim atiye 16 yasindayim genellikle gulunce kalbimde siddetli bir agri oluryor.Sonrasinda duzenli nefes alip verdikten sonra geciyor. Kotu birsey olacagindan korkuyorum.Bunun nedenini ogrenmek istiyorum. Simdiden tesekkur ederim
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 PazartesiMerhaba atiye, kalp ağrısı ciddiye alınması gereken bir durum olabilir. Ancak, gülme sırasında oluşan ve düzenli nefes alıp verdikten sonra geçen ağrılar genellikle kaslarla veya kaburga kemikleriyle ilgili olabilir. Yine de, kesin bir teşhis koymak için bir doktora danışman önemli. Sağlık profesyonelleri senin belirtilerini değerlendirip uygun testleri yaparak doğru teşhisi koyabilirler. Bu şekilde endişelerin daha net bir şekilde giderilebilir. Geçmiş olsun.