iyi geceler bu gece kalbimde ağrı oluştu bir yarım saatten beri ağrıyo ilk anlarda çok şiddetliydi fakat sol tarafa yatamıyorum çok ağrıyo sancılı bir ağrı ve sanki üstünde kalbimin ağırlık var nefes alırken ağrıyo hafif hafif alıyorum nefesimi uzun bir süre öncede yolda yürürken ıiki defa nefesim kesildi kalbim durdu tekrar çalıştı kan pompalamıyor gibiydi doktora gittim kalp muayenesi yaptı cihaza taktı kalbimi dinledi kalp kapakçığımda ritim bozukluğu oldugunu söyledi spor yapmamı stresli ortamda durmamamı söyledi yemeklere dikkat etmemi söyledi sonra uzun bir süre sonra ağrımadı 1 yıl olmuştur bu gecede böyle bir şikayetim oldu bilgilendirirseniz sevinirim...
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 Pazartesi
Merve Hanım, kalp ağrısı ciddiye alınması gereken bir durumdur. Anlattığınız belirtiler ciddi bir duruma işaret edebilir. Özellikle nefes almakta zorlanma, şiddetli ağrı ve daha önce yaşadığınız kalp ritim bozukluğu gibi durumlar göz önünde bulundurulduğunda, bu gece yaşadığınız ağrıyı hafife almamalısınız. En kısa sürede acil servise başvurmanız önemlidir. Sağlıklı günler dilerim.
merve
01 Haziran 2024 Cumartesiiyi geceler bu gece kalbimde ağrı oluştu bir yarım saatten beri ağrıyo ilk anlarda çok şiddetliydi fakat sol tarafa yatamıyorum çok ağrıyo sancılı bir ağrı ve sanki üstünde kalbimin ağırlık var nefes alırken ağrıyo hafif hafif alıyorum nefesimi uzun bir süre öncede yolda yürürken ıiki defa nefesim kesildi kalbim durdu tekrar çalıştı kan pompalamıyor gibiydi doktora gittim kalp muayenesi yaptı cihaza taktı kalbimi dinledi kalp kapakçığımda ritim bozukluğu oldugunu söyledi spor yapmamı stresli ortamda durmamamı söyledi yemeklere dikkat etmemi söyledi sonra uzun bir süre sonra ağrımadı 1 yıl olmuştur bu gecede böyle bir şikayetim oldu bilgilendirirseniz sevinirim...
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 PazartesiMerve Hanım, kalp ağrısı ciddiye alınması gereken bir durumdur. Anlattığınız belirtiler ciddi bir duruma işaret edebilir. Özellikle nefes almakta zorlanma, şiddetli ağrı ve daha önce yaşadığınız kalp ritim bozukluğu gibi durumlar göz önünde bulundurulduğunda, bu gece yaşadığınız ağrıyı hafife almamalısınız. En kısa sürede acil servise başvurmanız önemlidir. Sağlıklı günler dilerim.