Krem şanti yapımında en çok merak ettiğim nokta, kremanın soğuk olması neden bu kadar önemli? Daha iyi bir kıvam alması için başka neler yapılabilir? Ayrıca, pudra şekerini eklerken ne kadar dikkatli olunmalı? Kıvam kontrolü aşamasında dikkat edilmesi gereken ipuçları var mı? En son aşamada, krem şantiyi hemen kullanmak gerektiği söyleniyor, peki bu süreyi uzatmanın bir yolu yok mu? Bu soruların yanıtlarını öğrenmek çok faydalı olurdu.
Krem şanti yapımında en çok merak ettiğim nokta, kremanın soğuk olması neden bu kadar önemli? Daha iyi bir kıvam alması için başka neler yapılabilir? Ayrıca, pudra şekerini eklerken ne kadar dikkatli olunmalı? Kıvam kontrolü aşamasında dikkat edilmesi gereken ipuçları var mı? En son aşamada, krem şantiyi hemen kullanmak gerektiği söyleniyor, peki bu süreyi uzatmanın bir yolu yok mu? Bu soruların yanıtlarını öğrenmek çok faydalı olurdu.
Cevap yaz